Лидери

МТС, РЕГИОНАЛНИ ЛИДЕР МОБИЛНЕ ТЕЛЕФОНИЈЕ
Највећа мрежа пријатеља
Три државе, три интегрисана система, преко 6.000.000 умрежених. МТС је практично укинуо роминг између Србије, Српске и Црне Горе, градећи комуникацијско јединство тих простора. Само од почетка ове године број корисника је порастао за 710.000 (480.000 припејд, 230.000 постпејд). Преко 340.000 најуспешнијих пословних људи своје професионално функционисање заснива на комуникацији посредством МТС-а

 

Мобилна телефонија Србије, вођена идејом да су корисници уједно и пријатељи, посебну пажњу придаје испуњавању њихових жеља. Број од преко 5.000.000 задовољних корисника говори да та настојања нису узалудна. Широм Србије, корисници су препознали пријатеље у mt:s-у и омогућили им статус лидера на тржишту мобилне телефоније.
mt:s је од 1998. године до данас развио осећај да препозна праве ствари, уочи таленат својих корисника, верује у њих и подржи их без обзира којој циљној групи припадали! Из тог разлога, из Мобилне телефоније Србије стално се припремају нове погодности и осмишљавају нови пакети.
Да се не би вртело све око пакета и тарифа mt:s је припремио изненађења кроз наградну игру „Срећан је твој mt:s број”. У сарадњи са Државном лутријом Србије, срећним добитницима су уручени кључеви две „oпел aстре”, лап топови, mp3 плејери, 3G i 2G телефони. Најсрећнијег међу њима mt:s тек очекује, јер срећка са могућношћу куповине стана по жељи још није извучена!
Први у Србији и јединствени com­mu­nity програм отворио је невероватан свет могућности корисницима My Bel пакета, обезбедивши им попусте за концерте које подржавају и организују mt:s и EXIT, као и специјалне поклоне —  комплет карата за концерте: The Che­mi­cal Brot­hers, Gre­en­fest Red Hot Chi­li Pep­pers и Exit.
Наш најбоље рангирани тенисер Новак Ђоковић постао је промотер новог post­paid пакета Sport Bel, намењеног управо оним људима који у себи негују спортски дух. Стварањем оваквог пакета, свим љубитељима спорта је омогућено да једноставно стигну до правих информација из спорта, као и да међу првима буду укључени у актуелне спортске догађаје преко mt:s мреже.
Стратешки окренут својим корисницима, mt:s je кроз регионално повезивање и почетак рада компанија m:tel Црна Гора и m:tel Република Српска понудио корисницима изузетне попусте на цене услуга и практично укинуо роминг између три државе, повезавши преко 6 милиона пријатеља у једну мрежу.

НОВА ПРИЈАТНА ИЗНЕНАЂЕЊА

Мобилна телефонија Србије са задовољством истиче да је у 2007. години постигнут значајан пораст броја корисника од укупно 710.000. При том, број pre­paid корисника је порастао за 480.000, а post­paid корисника за 230.000.
Повратак пријатеља и партнера са годишњег одмора био је исто толико освежавајући, јер су их дочекале три нове mt:s post­paid тарифе: Hel­lo, Fresh и Mix, као и нова серија pre­paid бројева са нумерацијом која почиње нулом (0)!
Наравно, пријатна изненађења су настављена снижењем цена позива од чак 35% у оквиру Bel post­paid тарифних профила и, од 1. октобра, могућношћу пребацивања неискоришћених бесплатних минута и SMS порука за све Bel кориснике. mt:s Bi­znet има задовољство да поспешује пословање више од 340 хиљада пословних људи чији успех зависи од квалитета комуникације. Од 1. септембра, mt:s је увео ниже цене за пословне кориснике чиме је њихова пословна комуникација постала још ефикаснија кроз додатно смањење трошкова њиховог пословања. Цене су снижене и до 46% за позиве у mt:s мрежи. У оквиру Bi­znet групе цена разговора је нижа до 43%, а позиви у националном саобраћају за 11%.
Породични пакет mt:s-a идеалан је за чланове породице, јер пружа могућност међусобних разговора по невероватној цени од 0 дин/мин. Месечна претплата за сваки број из породичног пакета од сада је свега 250 динара (без ПДВ). Корисници породичног пакета имају могућност куповине телефона за 1 ДИНАР за сваку линију у групи, а такође као поклон добродошлице добијају 5.000 динара за целокупни саобраћај!
mt:s је својим post­paid корисницима обезбедио и бесплатну услугу осигурања – GE­NE­RA­LI POST­PAID ОСИГУРАЊЕ. Корисници стичу право на осигурање након три плаћена рачуна. Постоје три врсте пакета осигурања, и то: Стандард, Супериор и Супериор Плус.
Желећи да се искаже захвалност на указаном поверењу, у октобру 2004. године mt:s је представио први Loyality програм у земљи. Основан је mt:s club, чије чланске карте добијају сви post­paid и Bi­znet корисници. Чланови клуба добијају поене на основу висине својих рачуна, временског периода коришћења post­paid услуга и редовности плаћања и могу да их замене за неки од поклона који су за њих припремљени.
mt:s истиче да је највећа мрежа пријатеља у региону увек отворена за нова пријатељства!

mt:s – имате пријатеље!

Женско иновативно
предузетништвo
Искуство
као подршка


Реализацију
пројекта подржало

Кабинет Министра
за иновације и
технолошки развој

-----------------------


У продајним
објектима Трафике
од сада можете купити
Националну ревију

Србија - национална ревија - број 82 - руски

Србија - национална ревија - број 82 - руски

Србија - национална ревија - број 81 - руски

Србија - национална ревија - број 80 - руски

Србија - национална ревија - број 79 - руски

Србија - национална ревија - број 78 - руски

Србија - национална ревија - Туризам 2020.

Србија - национална ревија - Број 77

Србија - национална ревија - Број 76

Србија - национална ревија - Број 75Србија - национална ревија - Франкфурт
Србија - национална ревија - Москва
Србија - национална ревија - Москва
Србија - национална ревија - ПекингСрбија - национална ревија - број 74
Србија - национална ревија - број 73
Serbia - National Review, Leipzig
Србија - национална ревија - број 72Туризам 2019.Србија - национална ревија - број 71Србија - национална ревија - број 70
Србија - национална ревија - број 69Србија - национална ревија - број 68Туризам 2018.
Србија - национална ревија - број 66
Молитва без престанка
Србија - национална ревија - број 65Србија - национална ревија - број 64
Србија - национална ревија - број 63
Србија - национална ревија - број 62Србија - национална ревија - број 61
Србија - национална ревија - број 60

Србија - национална ревија - број 59
Србија - национална ревија - број 59
Србија - национална ревија - број 58
Србија - национална ревија - број 57
Србија - национална ревија - број 56
Србија - национална ревија - број 55
Србија - национална ревија - број 54
Туризам 2016
Српска - национална ревија - број 12-13
Српска - национална ревија - број 12-13
Српска - национална ревија - број 12-13
Serbia - National Review - No 51
Српска - број 10-11
Serbia - National Review - No 49
Serbia - National Review - No 49
Serbia - National Review - No 48
Туризам 2015

Serbia - National Review - No 47Serbia - National Review - No 46, russianSerbia - National Review - No 45Srpska - No 6
SRPSKA - National Review - No 5Tourism 2014SRPSKA - No 2
SRPSKA - No 1
Tourism 2013
SRPSKA - National Review - Special Edition

Battle above Centuries
Legends of Belgrade
History of the HeartЕдиција УПОЗНАЈМО СРБИЈУ

ГУЧА - ПОЛА ВЕКА САБОРА ТРУБАЧА (1961-2010)
Чувар светих хумки
Србија од злата јабука - друго издање
Orthodox Reminder for 2013
Пирот - Капија Истока и Запада
Беочин - У загрљају Дунава и Фрушке Горе
Србија, друмовима, пругама, рекама
Србија од злата јабука
Туристичка библија Србије

Коридор X - Европски путеви културе
Београд у џепу
Тло Србије, Завичај римских царева
Добродошли у Србију