Усмеравање

„ГОЛФ ЦЕНТАР” У ЖАБЉУ НАСТАВЉА СВОЈУ ПИОНИРСКУ И ПОСЛОВНУ МИСИЈУ
Примењена филозофија голфа
Голф има своја правила, етику, рафинман, стил. Гради један јасан вредносни поредак и препознатљив поглед на свет. Свима отвара једнаку шансу, али издваја и позиционира квалитет. Подстиче на врлину. Његови принципи примењиви су на живот и пословање, на личност и заједницу. Показује да је најважнија од свих утакмица она коју човек игра са самим собом. О свему томе кроз програме и понуду „Голф центра” учите с лакоћом, уживањем и позитивним поистовећењем


Позиција и терен. „Голф центар” се налази у војвођанској равници, у општини Жабаљ, удаљен 100 километара од Београда, 30 километара од Новог Сада и 10 километара од Зрењанина. Изградња терена је почела 2001, а значајне инвестиције у цео комплекс биле су 2008, након укључивања у пројект компаније „Марконс”. Од 2009. „Голф центар”, који се простире на површини од 45 хектара, има изграђен терен са 9 рупа, дужине 2.701 метар (5.402 метра) и пар 36 (72), Driving Range са опремљеним боксовима, Putting Green, Chipping Green, Pitching Green и клупску кућу са терасом, смештену у срцу овог простора.
Терен је урађен по стандардима, почев од дизајна, „Hunter” система за наводњавање (10.000 метара), травнатих смеса, па све до природних и вештачких голф препрека, шест језера, пешчаних препрека... Терен је изузетно интересантан, изискује максималну концентрацију и прецизност.

Успеси. За релативно кратко време у „Голф центру” створени су добри услови за функционисање. Чланство је из дана у дан све бројније, као и број полазника Голф академије. Успешно је организован велики број турнира, од којих су свакако најзначајнији „Србија Опен” у Б категорији, „Нови Сад Опен”, „Куп пријатељства”, „Куп градова”. Развијена је одлична сарадња са многим клубовима и голферима из региона. Чланови „Голф центра”, и сениори и јуниори, имали су врло запажене резултате на респектабилним турнирима.

Чланство, услови. У голфу су сви равноправни и голфом може да се бави свако, али само уколико прихвати спортске, друштвене, културне и моралне стандарде на којима се ова племенита игра, с поносом, темељи већ више од 400 година. Прихватање ових начела, као и препорука једног члана „Голф центра”, основни су услови учлањење. А учлањењем, осим што стичете могућност приступа терену и свим осталим богатим клупским садржајима, имате јединствену прилику да будете један од пионира голфа у Србији и утичете на његову афирмацију у овој земљи.

Membership. „Голф центар” као пословна прилика. Голф је извор спортског и такмичарског духа, рекреације, али и успешног бизниса. Голф терен је стециште успешних пословних људи. Како сама игра захтева доста времена непрекинутог било чиме осим замахом штапом, голф терен је идеално место за дружење са клијентима, потенцијалним купцима и људима од утицаја.
У великом бизнису влада прећутно правило да је голф, између осталог, игра у којој се ствара мрежа квалитетних пословних веза. Уколико сте ван терена, остајете и ван игре.

Partnership. „Голф центар” као место стицања корпоративне предности.
Због специфичности играча и посетилаца „Голф центра”, присутност неке компаније на голф терену веома је важно за унапређење корпоративне културе. Како то остварити? Једноставно: уласком ваше компаније у неки од облика партнерских односа са „Голф центром”. Партнерски програми са „Голф центром” имају своје специфичности, којима се битно издвајају у односу на класичне облике корпоративне промоције. Партнерска активност у голфу преноси спортске, друштвене, културне и моралне атрибуте овог племенитог спорта и на компанију-партнера, односно гради имиџ престижа и пословног успеха. Схватање голфера да голф умногоме личи на живот, и да је најважнија врста такмичења она са самим собом, апсолутно је применљива на компаније које се укључују у овај спорт.

Team Building. Подразумева креативне активности измештене из свакодневног пословног и стресног окружења. Кроз њих чланови пословног тима остварују комуникацију и едукацију која многоструко унапређује резултате и води ка успеху. „Голф центар” нуди посебно осмишљен програм Team building-а који остварује везу између филозофије голфа и пословних активности. Чињеница је да се људи боље упознају и комуницирају док се забављају, а боравак у „Голф центру” ствара савршен баланс између забаве и активности корисних за унапређење ваше компаније.

 

***

Голф академија
У сарадњи са Голф асоцијацијом Србије, „Голф центар” организује обуку почетника, односно „Голф академију”, коју воде најеминентнији стручњаци из земље и иностранства. Одржава се у пријатном амбијенту и намењена је свима који желе да се баве голфом, од почетника до оних који већ имају нека предзнања о том спорту. Уче се основне технике игре, правила и етика, све што је неопходно за добијање „зелене карте” која омогућава игру на било ком светском голф терену.

***

Corporate Events
„Голф центар”, попут других голф терена у свету, место је и за ексклузивне промоције компанија које представљају лидере у својој пословној области, односно за компаније са дефинисаним корпоративним идентитетом и препознатљивим имиџом.

 

Женско иновативно
предузетништвo
Искуство
као подршка


Реализацију
пројекта подржало

Кабинет Министра
за иновације и
технолошки развој

-----------------------


У продајним
објектима Трафике
од сада можете купити
Националну ревију

Србија - национална ревија - број 82 - руски

Србија - национална ревија - број 82 - руски

Србија - национална ревија - број 81 - руски

Србија - национална ревија - број 80 - руски

Србија - национална ревија - број 79 - руски

Србија - национална ревија - број 78 - руски

Србија - национална ревија - Туризам 2020.

Србија - национална ревија - Број 77

Србија - национална ревија - Број 76

Србија - национална ревија - Број 75Србија - национална ревија - Франкфурт
Србија - национална ревија - Москва
Србија - национална ревија - Москва
Србија - национална ревија - ПекингСрбија - национална ревија - број 74
Србија - национална ревија - број 73
Serbia - National Review, Leipzig
Србија - национална ревија - број 72Туризам 2019.Србија - национална ревија - број 71Србија - национална ревија - број 70
Србија - национална ревија - број 69Србија - национална ревија - број 68Туризам 2018.
Србија - национална ревија - број 66
Молитва без престанка
Србија - национална ревија - број 65Србија - национална ревија - број 64
Србија - национална ревија - број 63
Србија - национална ревија - број 62Србија - национална ревија - број 61
Србија - национална ревија - број 60

Србија - национална ревија - број 59
Србија - национална ревија - број 59
Србија - национална ревија - број 58
Србија - национална ревија - број 57
Србија - национална ревија - број 56
Србија - национална ревија - број 55
Србија - национална ревија - број 54
Туризам 2016
Српска - национална ревија - број 12-13
Српска - национална ревија - број 12-13
Српска - национална ревија - број 12-13
Serbia - National Review - No 51
Српска - број 10-11
Serbia - National Review - No 49
Serbia - National Review - No 49
Serbia - National Review - No 48
Туризам 2015

Serbia - National Review - No 47Serbia - National Review - No 46, russianSerbia - National Review - No 45Srpska - No 6
SRPSKA - National Review - No 5Tourism 2014SRPSKA - No 2
SRPSKA - No 1
Tourism 2013
SRPSKA - National Review - Special Edition

Battle above Centuries
Legends of Belgrade
History of the HeartЕдиција УПОЗНАЈМО СРБИЈУ

ГУЧА - ПОЛА ВЕКА САБОРА ТРУБАЧА (1961-2010)
Чувар светих хумки
Србија од злата јабука - друго издање
Orthodox Reminder for 2013
Пирот - Капија Истока и Запада
Беочин - У загрљају Дунава и Фрушке Горе
Србија, друмовима, пругама, рекама
Србија од злата јабука
Туристичка библија Србије

Коридор X - Европски путеви културе
Београд у џепу
Тло Србије, Завичај римских царева
Добродошли у Србију